Bebeğe Nasıl Alıştırma Bardağı Almalıyım? Biberon Tutmuyor

Büşra: Bebeğime nasıl bir alıştırma bardağı almalıyım? Ihlamur içirmek için filan, biberon tutmuyor.

Hatice: Sadece anne sutu alan bebekler bole sanirim benim oglumda sekiz aylik olacak biberon yeni aldim su icirmek icin ihlamur vs vermek icin tutamiyor bizimde ayni. Altinci aydan sonra ek gidada zorlaniyoriz bu defa suyu bile kasikla veriyorum buda disariya cikinca sorun oluyor.

Büşra: Benim bebiste tutmuyor biberonu hic. Bazen gerekli oluyo emiyor zaten ama ek gıdaya geçtiğimiz için ihtiyaç duyuluyor.

Kader: Su bile içeremiyorum cnm gerçekten çok büyük sıkıntı oluyor biberon tutmayınca.

Merve: Aventin aldım memnunum.

Dilek: Wee bebedor gibi markalarin sert plastik agizli 30 ml lik bir biberonu var ben onunla veriyorum hatta istahsiz oldugunda onunla corba dahi verdim kefirini onunla iciyor bazen yogurdumuzu calkalayip onunla veriyorum seviyor suluk olarak avent penguen var ama ben memnun kalmadim bebedor sportif pipetliye gectik.

Ayşenur: Ben de aynı dertten muzdaribim açıkçası. Doğduğunda beri biberon almadı. Awent anne göğüsüne benzeyen aldım onu da almadı. Küçük suluk aldım tutarsa alıştırma bardağı alayım diye ( pahali geldi çünkü awente de boşa vermiştik 😢 ) onu da almıyor. Kaşıkla çok zor oluyor. Ek gıda ya başlayacaz ne yapcam bilmiyorum.

Sibel: Avent pipetli aldım şu içmeyen oğlum onda içmeye basladi.

Merve: Ozel bir bardak aramadim hiç.evdeki kahve yani bardagindan veriyorum genelde.onlar kirliyse çay bardagindan.biberonla sadece su iciriyorum geri kalan şeyleri (ayran,kefir,komposto) hep o bardaklardan veriyorum.

Özge: Mamajoo’nun alıştırma bardağını çok sevdi benimki de. Ufacık ve cam olanı.

Elif: Kahve fincanı ile içiyor benim kızım 6 aylık 😀

Esma: Bugün bende aldırıcam wee baby vardı içi çok kokuyor bir türlü kokusu gitmiyor suyu koyduğumla kokması bir oluyor lütfen cam kullanışlı suluk tavsiye eder misiniz.

Ebru: Avent marka doğmadan aldık suluk şimdi 6 buçuk ayligiz annem bardağa alistirdi bardaktan içmeyi seviyor.

Funda: Buda cok guzel bakabilirsin ben suyu bunda veriyom ek gidaya gecicez ıhlamur icinde bundan bir tane daha alcam.

philips avent

Büşra: Bunları tutmaz diyede korkuyorum inşallah alışır. Çok zor oluyor sıvıları kaşıkla vermek.

Gülsüm: Bende su içirrmiyordum bebedorunkini aldım damlatıyor maalesef birden çok geliyordu ağzına zorladım içsin diye bu seferde koşullandı görür görmez çığlığı basıyordu suyu sevmedi herhalde dedim dün farkettim ki biz bardaktan içerken bizi izliyor dikkatlice bardağı eline verdim suyu içti baya baya bugün de çay bardağıyla verdim haliyle biraz döküyor ama artık suyu içiyor.

Huriye: Ek gıdaya başlamadan sadece anne sütü alırken su verilmesi gerekiyormu acaba.

Rabia: Bizimkide 9 buçuk aylık suluk ve boberonla almadı bardakta içiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir